.

.

okkpbg Aluminijski Fiksni Kut Brušenja Okvira Šiljilo Za Noževa Точильный Kamen Sustav za Oštrenje Деревообрабатывающий Alat za Рубанка Dlijeto Šiljilo (Boja : Fiksna rama)

okkpbg Aluminijski Fiksni Kut Brušenja Okvira Šiljilo Za Noževa Точильный Kamen Sustav za Oštrenje Деревообрабатывающий Alat za Рубанка

HRK 128.97

Iznos
U prilagođenom obliku

Obrada cijelog aluminijske legure CNC.Maksimalna stezni alat je 53 mm Kut brušenja može se podesiti u skladu s različitim vrstama bitova.Četiri kuta su opremljeni противоскользящими jastučića za stopala, koja bi se izbjeglo klizanje tijekom brušenja.Za brz i siguran brušenje noževa nisu potrebne nikakve tehnologije.Kako se koristi 1. Soak точильный kamen u vodu na 5 minuta, da on u potpunosti apsorbira vodu.2. Stavite точильный kamen točno, a zatim izbrusite ga natrag i naprijed u skladu s kutom nož i nekoliko puta trljati.3. Nema potrebe соскабливать mulj, kada je mulj, a učinak je bolje kada postoji шлам4. Isperite nakon korištenja i stavite na hladno mjesto da se osuši na zraku.Materijal : Aluminij сплавразмер : kao što je prikazano Pakiranje u paketu : 1* Šiljilo za noževa(NE 1* точильный kamen).

Svojstva

Kupci također biraju