.

.

YOUSU Tangle Free PVB Filament 1.75 mm za 3D pisača i 3D olovke,tisak, Kao PLA Filament 1.75, lako izgladiti alkohol IPA,sjajni finiš ,višebojne 1 kg (2.2 funte).

YOUSU Tangle Free PVB Filament 1.75 mm za 3D pisača i 3D olovke,tisak, Kao PLA Filament 1.75, lako izgladiti alkohol IPA,sjajni finiš

HRK 89.97

Iznos
U prilagođenom obliku

[ Savršeno glatka površina sa alkoholom ] – Omogućuje korištenje alkohola za poliranje tiskanih detalja, kako biste dobili glatku površinu, čak i pri neposrednom ustane na 2 sekunde u alkohol.Alkohol sprej bolje. [ Snažno lijepljenje slojeva, kao što su dijelovi za injekcije ] – Jedinstveni recept omogućuje izložene detalj funkcionirati baš kao i dogovor za injekcije plus постобработка. [ Dobra kompatibilnost ] – Pogodno za mnoge od postojećih na tržištu 3 D pisača promjera od 1,75 mm; [ Nedostatak deformacije i preciznost promjera ] – Odlična adhezija prvog sloja za smanjenje deformacija skupljanja, uvijanje i pada ispis.Dobru kontrolu promjera. [ Tehnička služba ] – mi se brinemo o tome isto što i vi.Pravovremena usluga može se očekivati u zajednici YOUSU.

Svojstva

Kupci također biraju