.

.

AtoZStudio Construction Wall Art - Set od 8 принтов // Dječaci Kamioni Posteri // Dijete Dječak soba Dekor // Kamion Dječje // Večernje uređenje (8x10, skup 8)

AtoZStudio Construction Wall Art - Set od 8 принтов // Dječaci Kamioni Posteri // Dijete Dječak soba Dekor // Kamion Dječje // Večernje

HRK 75.90

Iznos
U prilagođenom obliku

1) Veličina 8х10. Tiskano na kvalitetnom bijelom papiru. 2) je Dizajniran kako bi vaš dom svjetlije i vaš dan ljepše : ). 3) Pakiranje : kartona poštansku kovertu, kako bi se izbjegla šteta u procesu isporuke. 4) Sva prava na reproduciranje i kopiranje pripadaju Ato ZStudio. 5) Okvir U kompletu NIJE uključena u cijenu.Ovaj skup umjetničkih принтов od 8 stvorena Ato ZStudio s ljubavlju i u potrazi za dobro mjesto na vašem zidu.Živopisne boje i visoku kvalitetu izvedbe nužno će vam doneti mnogo radosti i dat će vaš dom mnogo sunca, čak i u većini sivi dan!Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi robe ili vaše narudžbe - mi ćemo rado odgovoriti u roku od 24 sata.

Svojstva

Kupci također biraju