.

.

Punjive Baterije Gtf 33140 3,2 V 15Ah Litij Baterija 15000mAh za Električni Bicikl/Skuter Solarni Svjetla E-Bike Battery. 3,2 4 kom.

Punjive Baterije Gtf 33140 3,2 V 15Ah Litij Baterija 15000mAh za Električni Bicikl/Skuter Solarni Svjetla E-Bike Battery. 3,2 4 kom.

HRK 198.00

Iznos
U prilagođenom obliku

Pruža odlične izvore neprekidno napajanje za svoje uređaje.Visoka gustoća energije, dugi vijek trajanja baterije pri niskoj kategoriji.On je kompaktan i punjiva, tako da možete ga nositi sa sobom u bilo kojem mjestu u bilo koje vrijeme povoljno koristiti.Izrađen je od visokokvalitetnog materijala, on može spriječiti curenje, lom i ogrebotina.Punjive baterije se odlikuju dugim vijekom trajanja i visoku efikasnost, savršeno su prikladni za korištenje.Karakteristike baterije su Punjive alkalne baterije.Materijal za zaštitu okoliša, Odlične visoke performanse pražnjenje pražnjenje Superiorne performanse i pri niskim temperaturama Više vremena na uređajima s visokom potrošnjom.Pruža odlične izvore neprekidno napajanje za svoje uređaje visoke gustoće energije, dugim vijekom trajanja baterije pri niskoj kategoriji.On je kompaktan i punjiva, tako da možete ga nositi sa sobom u bilo kojem mjestu u bilo koje vrijeme povoljno koristiti.Izrađen je od visokokvalitetnog materijala, on može spriječiti curenje, lom i ogrebotina.Punjive baterije se odlikuju dugim vijekom trajanja i visoku efikasnost, savršeno su prikladni za korištenje.

Svojstva

Kupci također biraju