.

.

Garsentx Keyboard Case for Tab Pro, Bežični Odvojiva tipkovnica, držite zaslon čistim, pogodan za tablet Tab Pro 11.5 in J706F(rose gold)

Garsentx Keyboard Case for Tab Pro, Bežični Odvojiva tipkovnica, držite zaslon čistim, pogodan za tablet Tab Pro 11.5 in J706F(rose gold)

HRK 114.30

Iznos
U prilagođenom obliku

Izmjenjivi, prenosiv, jednostavan po težini, lako za nošenje, možete ga nositi sa sobom, to je jednostavan za uporabu i lagan za korištenje.S utorom za pero i osjetljivu zaslona osjetljivog na dodir za upravljanje, tipkovnica se može odvojiti, a izgled se dobiva elegantan i lijep.Tu je otporan na udarce telo i meka podstava od mikrovlakana, da štiti zaslon i zadržati zaslon čistim.Pogodan za tablet Tab Pro 11.5 in J706 F i podržava sustav Androidsystem, koji se može koristiti na mnogo načina.Izrađen od kvalitetnih materijala, ova bežična tipkovnica jak, izdržljiv, izdržljiva i pruža udoban i bez umora unos podataka.Značajke : 1. S utorom za pero i osjetljivu zaslona osjetljivog na dodir za upravljanje, tipkovnica se može odvojiti, a izgled se dobiva elegantan i lijep.2. Pogodan za tablet Tab Pro 11.5 in J706 F i podržava sustav Androidsystem, koji se može koristiti na mnogo načina.3. Izrađen od kvalitetnih materijala, ova bežična tipkovnica jak, izdržljiv, izdržljiva i pruža zgodan i slobodan od umora enter.4. Tu je otporan na padove ljuska i meka podstava od mikrovlakana za zaštitu zaslona i za održavanje čistoće zaslona.5. Izmjenjivi, prenosiv, lagan, jednostavan za nošenje sa sobom možete nositi sa sobom, jednostavan za rukovanje i pogodan za korištenje.Kako koristiti : 1. Uključite kubura bežične tipkovnice i pritisnite prekidač na bočnoj strani od 0 FF do ON.U to vrijeme pokreće se tipkovnica futrole, a nakon 3 sekunde se ugasi plavi plamen.Pritisnite FN+C na tipkovnici, i plavi indikator мигнет2. Uključite tablet, potražite "Postavke", uključite bežično povezivanje i mreže, uključite BT, pronađite obližnjih uređaja, pronađite bežičnu tipkovnicu zaštitni poklopac i pritisnite gumb Connect (FN+Q W E može se prebacivati između različitih sustava) Specifikacija : Tip elementa : Bežični odvojiva клавиатураматериал : ABS, Риприменяемые model : za Lenovo Tab Pro 11.5 in J706 FBT : B.

Svojstva

Item Type:
Wireless Removable Keyboard
Material:
ABS, PU
Applicable Models:
for Lenovo Tab Pro 11.5in J706F

Kupci također biraju