.

.

Slatka Crtani Naljepnice za Nokte 3D Samoljepljive Naljepnice Za Nokte Proizvoda Za Dizajn Noktiju Slatka Кавайные Dizajner Naljepnice Za Nokte za Žene i Djecu Djevojčice Darove Manikura Dekoracija Pribor za Nokte (2 List 130+ Naljepnice)

Slatka Crtani Naljepnice za Nokte 3D Samoljepljive Naljepnice Za Nokte Proizvoda Za Dizajn Noktiju Slatka Кавайные Dizajner Naljepnice

HRK 23.97

Iznos
U prilagođenom obliku

Vi ćete dobiti 2 lista slatka naljepnica za nokte, super sladak i jednostavan za korištenje!može se koristiti za uređenje vlastitog nail art dizajn noktiju, odraza i mnogo drugog.Crtani naljepnice za nokte izrađeni su od ekološki prihvatljivih materijala i mogu se koristiti sigurno.Pogodan za sve tipove noktiju.Jednostavan je za korištenje!Namakanje nije potrebno!Samo pomoću pincete, da se povuče samoljepljive naljepnice na nokte i staviti naljepnice na nokat.Možete ih koristiti za ukrasiti vaš dom, torbice za mobitel, naočale, izrađeni kartice i sl. Ako imate bilo kakvih pitanja o kupnji, samo nam javite, mi ćemo vam pomoći riješiti vaš problem.Specifikacija Tip elementa : Samoljepljive naljepnice za nokte Veličina : oko 3.7 in x 2.5 in Set : 2 lista Slatka crtani naljepnice za nokte Upute za korištenje : 1. Neto površinu nokta. 2. Prekrijte sloj nokta lakom za nokte po vašem izboru. 3. Pričekajte da se lak za nokte u potpunosti osuši. 4. Pomoću pincete, da se dokopati naljepnica za nokte. 5. Nanesite naljepnice za nokte na površinu nokta. 6. Lagano pritisnite u roku od 10 sekundi. 7. Završili s gornjim slojem/transparentnim lakom za nokte po vašem izboru, zapečatiti naljepnicu.

Svojstva

Kupci također biraju