.

.

Viseće Biljke, 10.63 Viseće Posude Plastične Držače Vješalice Za Biljke Rotirajući Koš za Domaće Vrt Trava Суккулентный Strop Zid(2 komada)

Viseće Biljke, 10.63 Viseće Posude Plastične Držače Vješalice Za Biljke Rotirajući Koš za Domaće Vrt Trava Суккулентный Strop Zid(2 komada)

HRK 47.97

Iznos
U prilagođenom obliku

Veličina : Vanjski promjer 27см/10.63", unutarnji promjer 23.8 cm/9.37", ukupna visina(s ladicom, uključujući lanac) 46см/18.11".Materijal : Lonci izrađeni su od visoko kvalitetne plastike, u trajanju.Prekriven mentalni krug, nije lak za заржаветь.Broj : 2pcs s mentalna vješanje kruga i подносами.Ladice ne morate brinuti o tome da će voda teći, da uništiti zemlju, kada se spustite ga u zatvorenom prostoru.Voda, koje su pohranjene u ladicu, i može biti ponovo proguta, kada je tlo treba u njemu, stvarajući stanje самополива, izbjegavajući sušenja biljaka i štedi resurse vode.Izgled : Mat simulacijski keramičke površine, naprednija, pogodan za unutarnju, vanjsku, vrt, dnevni boravak, prozori, zidovi, strop.Svaki lonac ima drenažne rupe.Jednostavnost instalacije : Propustite metalni krug kroz rupe na rubu biljke, da uspostavi krug.Uskoči lugu police u utor na dnu lonca, postavite ladicu.Cm.Detaljne fotografije.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Korak 1-3 : Propustite metalni krug kroz rupe na rubu biljke, da uspostavi krug.Korak 4-5 : Защелкните lugu police u otvor na dnu posude za postavljanje polica. (Sl. Detaljne fotografije i video.). Korak 1-3 : Propustite metalni krug kroz rupe na rubu biljke, da uspostavi krug.Korak 4-5 : Защелкните lugu police u otvor na dnu posude za postavljanje polica. (Sl. Detaljne fotografije i video.).

Svojstva

Kupci također biraju