.

.

Redriver Vintage Crystal Vještački Dijamant Banana Hair Clip Headdress Hairpin Hair Accessory

Redriver Vintage Crystal Vještački Dijamant Banana Hair Clip Headdress Hairpin Hair Accessory

HRK 11.67

Iznos
U prilagođenom obliku

Napravite vas više prekrasna i lijepa s ovim savršen je modni dodatak za kosu.Savršeno će odgovarati ne samo za službene odjeće, ali i za svakodnevne.Držite kosu dobro na licu mjesta uz pomoć plastičnih zubaca kopče za kosu.Kako se različite metode mjerenja,to će se dogoditi 1-3 cm odbijanje o detaljima,molimo vas, provjerite da je to normalno za vas prije naručivanja.Samo bobby pin za kose,i ostali pribor£ako ih ima£неактуальная demonstracija na slici nije uključena u cijenu. 100% potpuno novi i visoke kvalitete Čine vas više prekrasna i lijepo s ovim savršen je modni dodatak za kosu.Fin gorski kristal banana kopču za kosu s vrha sjaj i jedinstveno.Pogodna za vjenčanja, maturalne večeri, zabave ili drugih posebnih slučajeva.Lijepa bobby pin za kose za frizure prema gore ili prema dolje.

Svojstva

Material:
Alloy
Color:
As the picture show
Size:
108x44mm/4.25x1.73''(Approx)
Shape:
Banana
Quantity:
1 pc
Warm prompt:
1.As different measuring methods,it will occur 1-3 cm deviation about the items,please ensure that it is okay for you before ordering. :
2.Because of different monitors and lamplight,the picture may not reflect the actual color of the item,really thank you for your kind understanding :
3.Hair Clip only,other accessories£¨if any£irrelevant demo in the picture are not included. :
Packaging includes:
Hair Clip x 1 (without retail package)

Kupci također biraju