.

.

Stolice kade LXDZXY,Pametna učvršćivanje zidova Spuštaju Daleko Stolica parne tuš | Klupa prostor kade s podesivim nogama | 40×41×46Cm

Stolice kade LXDZXY,Pametna učvršćivanje zidova Spuštaju Daleko Stolica parne tuš | Klupa prostor kade s podesivim nogama | 40×41×46Cm

HRK 223.80

Iznos
U prilagođenom obliku

☆Stolica za tuširanje lako se savija, kada vam je potrebna, i da se oslanja na zid, kada vi to ne radite.Štedi vam prostor, kada se ne koristi. ☆Lagana i trajna,izrađena je od nehrđajućeg čelika.lagani okvir lako se prenosi za dodatnu praktičnost. ☆Korisno u kupaonici za starije osobe, osobe s invaliditetom, бариатрических, invalide, ranjene i druge, tko želi sjediti za vrijeme kupanja. ☆U skladu s ergonomskim dizajnom sjedala, ljudi sjede i udobnije sjedalo širi dizajn,povećanje prostora za aktivnosti,pogodan je za različite grupe ljudi. ☆Povećajte sigurnost i praktičnost u vašu kupaonicu i tuš zoni, postavljanje je udoban kompaktni sjedalo za kadu. ☆Ovaj stolica za tuširanje je dizajniran za osobe s invaliditetom, starije osobe, trudnice ili drugih nepraktičnih ljudi.s udoban i siguran za svakodnevno korištenje.Specifikacija : ☆Tip elementa : stolica za tuširanje / stolica za tuširanje / klupa za kupanje☆Materijal : nehrđajući čelik Glavni okvir + plastične ploče sjedala☆Boja : žuta☆Metoda čišćenja : vlažna tkanina pročišćavati, suha Naturally Package Popis : 1 X stolica za tuširanje( potrebno je prikupiti sami )[Mjere]◆Ovaj proizvod samo prodaje stolice parne tuš, i ne sadrži druge slike proizvoda.◆Pri mjerenju ručno veličina proizvoda se može pokazati fizičku pogreška 1-5 vidi _BOS_ zbog jakog svjetla ovaj proizvod će proizvesti određenu razliku u boji.To je normalno i neizbježno.Hvala za razumijevanje!◆Uvijek treba čitati oznake, upozorenja i upute priložene uz Proizvod, prije nego što ga koristite ili pijenja, a ne oslanjajući se isključivo na informacije navedene na našoj web-stranici.◆Dobrodošli u naš dućan !Ako imate bilo kakvih specifičnih pitanja o proizvodu, molimo vas, kontaktirajte nas.

Svojstva

☆Item Type:
Shower Stool / Shower Chair / Bath Bench
☆Material:
Stainless Steel Main Frame + Plastic Seat Plate
☆Color:
Yellow
☆Cleaning Method:
Wet Cloth Scrub, Dry Naturally
Package List:
1 X Shower Stool( Need to Assemble Yourself ) :
[Precautions] :
◆This Product Only Sells Shower Stools, and Does Not Contain Other Product Pictures. :
◆When Measuring Manually, the Product Size May Show a Physical Error of 1-5 cm :
◆Due to Strong Light, This Product Will Produce a Certain Color Difference. This is Normal and Inevitable. Thank You for Understanding! :
◆You Should Always Read the Labels, Warnings and Instructions Provided with the Product Before Using or Consuming It and Not Solely Rely on the Information Presented on Our Website. :
◆Welcome to Our Shop ! If You Have Any Specific Product Queries, Please Contact Ours. :

Kupci također biraju