.

.

Višenamjenski Geometrijski Linija,ploči za crtanje Linija,Geometrijsko Predložak za Crtanje Mjerni Alat za Student/Ured/Dizajn/Zgrade (Transparentno)

Višenamjenski Geometrijski Linija,ploči za crtanje Linija,Geometrijsko Predložak za Crtanje Mjerni Alat za Student/Ured/Dizajn/Zgrade

HRK 17.22

Iznos
U prilagođenom obliku

_BOS_【Višenamjenski】Bez obzira da li ste umjetnik, student, kreator predložaka ili dizajner, ova linija je dobar asistent za vaš posao ili u školu; ona vam može pomoći da razvijete svoje ručne vještine i maštu. _BOS_【Precizan i jasan】Različiti oblici mogu biti izvučeni, skala jasan, klize povoljno, slika stabilna, da ga nije lako перекосить, i lako je promatrati. _BOS_【Полифункциональность Linija】Bogata mjerna skala može izvući potrebne grafike, kao što su : Транспортирная skala, Y-coil, funkcionalan crtanje utor, Kružni otvor s ocjenom radijus, X-coil, многоугольное rupu, luk kruga, kratko oslikana проводный utor, Aktivna kratka linija, kontrola, ugrađena trokutasti linija, Rešetkasti otvor, Ravnalo i tako Dalje _BOS_【visoko kvalitetni materijal】je Izrađen od visoko-kvalitetne plastike.Lagan, robustan i jednostavan za nošenje.Prozirni materijal omogućava da se ne zanemari neke važne brojeve ili riječi pri izradi. _BOS_【Visoke kvalitete i prijenosni】je Izrađen od visoko-kvalitetne plastike.Lagan, robustan i jednostavan za nošenje.Prozirni materijal omogućava da se ne zanemari neke važne brojeve ili riječi pri izradi.Koristite ovu funkcijsku liniju za crtanje cijeli raspored!Brzo, precizno i napravite fascinantno uzorke!Značajke : 1. Bez obzira da li ste umjetnik, student, kreator predložaka ili dizajner, ova linija je dobar asistent za vaš posao ili u školu; ona vam može pomoći da razvijete svoje ručne vještine i maštu. 2. Različita oblika mogu se izvući crtu je jasan, klize povoljno, slika stabilna, da ga nije lako перекосить, i lako je promatrati. 3. 14 geometrijskih oblika različitih oblika stati na liniju, koju je vrlo lako nositi sa sobom, mogu zadovoljava svoje različite potrebe u svakodnevnom korištenju i pogodan za mjerenje. 4. Izrađen je od kvalitetne plastike.Lagan, robustan i jednostavan za nošenje.Prozirni materijal omogućava da se ne zanemari neke važne brojeve ili riječi pri izradi.Tehničke karakteristike : Materijal : Plastika Težina proizvoda : 50 g Vez Križem Paket uključuje : 1 kom. x Multifunkcijski geometrijski niz.

Svojstva

Kupci također biraju