.

.

Alati za školu ormari Police podesive širine 8 - 12 1/2 i visine 9 3/4 - 14. Штабелируемый i сверхпрочный. Idealan za školske, radne i sportske ormara. Double (plava)

Alati za školu ormari Police podesive širine 8 - 12 1/2 i visine 9 3/4 - 14. Штабелируемый i сверхпрочный. Idealan za školske, radne i

HRK 104.91

Iznos
U prilagođenom obliku

▶ VIŠENAMJENSKI : Koristite policu, ormar za rad, škole ili teretane.Ide manje od 2 minuta, bez upotrebe alata.Izrađen je od visoko kvalitetnih materijala. ▶ PODESIVA VISINA I ŠIRINA : Podesite u skladu s potrebama vašeg ormarića.Prilagodite širinu od 8" do 12 1/2" i visinu od 18 1/2" do 27 1/2".Dubina police-9 1/2 inča. ▶ BOČNI MAGNETI : Jak bočni magneti pružiti dodatnu podršku kada se povežete na unutarnjoj strani metalni ormari i sl. ▶ PRESAVIJTE NEKOLIKO BLOKOVA : Stavite jednu policu iznad drugog ili koristite kao dvije odvojene jedinice u različitim lockers. ▶ PODEŠAVANJE : Dostupna u crnoj, plavoj ili пурпурном boji.Druge prikladne alate za pribor školski ormari su dostupni.Patentiran.

Svojstva

Kupci također biraju