.

.

Kit Tester, Izdržljiv Materijal PC 18шт Točno Napravio Detektor Curenja Spremnika za Hlađenje Automobila

Kit Tester, Izdržljiv Materijal PC 18шт Točno Napravio Detektor Curenja Spremnika za Hlađenje Automobila

HRK 209.70

Iznos
U prilagođenom obliku

NAŠIROKO se KORISTI : Široka primjena za različite modele vozila.NAŠIROKO se KORISTI : Široka primjena za različite modele vozila.PRAKTIČNO : Detektor curenja spremnika može vam pomoći pronaći unutarnje i vanjske curenja u sustavu za hlađenje automobila.TRAJAN : Detektor curenja spremnika je izrađen od visoko kvalitetnih materijala, kvalitet izrade je vrlo ukusna, i ima dugi vijek trajanja.PROFESIONALNI ALATI : Idealne alata i radionice, koji se sastoji od 18шт kvalitetnih nebo sustav za hlađenje automobila.TRAJAN : Detektor curenja spremnika je izrađen od visoko kvalitetnih materijala PC, snažan i izdržljiv u korištenju.Idealne alata i radionice, koji se sastoji od 18шт kvalitetnih nebo sustav za hlađenje automobila.Izrađen je od visokokvalitetnih materijala PC, snažan i izdržljiv u korištenju.Točno izrađen je kako bi se osigurala točnost testa.Može vam pomoći pronaći unutarnje i vanjske curenja u sustavu za hlađenje automobila.Široka primjena za različite modele vozila.

Svojstva

Condition:
100% Brand New
Material:
PC
Quantity:
18pcs
Package Weight:
Approx.1793g/63.2oz
Package List:
1 * Pressure Testing Hand Pump with Gauge :
1 * Needle :
3 * Chromed Steel Radiator Adapter :
10 * Anode Aluminum radiator Adapter :
2 * Connector :
1 * Adapter Handle :
Note:
1. Please allow 13cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Kupci također biraju