.

.

Detektor propuštanja spremnika, Materijal PC kit tester za hlađenje automobila

Detektor propuštanja spremnika, Materijal PC kit tester za hlađenje automobila

HRK 439.47

Iznos
U prilagođenom obliku

TRAJAN : Detektor curenja spremnika je izrađen od visoko kvalitetnih materijala PC, snažan i izdržljiv u korištenju.ПРЕЦИЗИОННОЕ PROIZVODNJA : Točno izrađen je kako bi se osigurala točnost testa.NAŠIROKO se KORISTI : Široka primjena za različite modele vozila.TRAJAN : Detektor curenja spremnika je izrađen od visoko kvalitetnih materijala, kvalitet izrade je vrlo ukusna, i ima dugi vijek trajanja.DOBRA KVALITETA : Detektor curenja spremnika dobre kvalitete i ima dobru garanciju kvalitete, možete biti sigurni da kupite i koristite.Idealne alata i radionice, koji se sastoji od 18шт kvalitetnih nebo sustav za hlađenje automobila.Izrađen je od visokokvalitetnih materijala PC, snažan i izdržljiv u korištenju.Točno izrađen je kako bi se osigurala točnost testa.Može vam pomoći pronaći unutarnje i vanjske curenja u sustavu za hlađenje automobila.Široka primjena za različite modele vozila.

Svojstva

Condition:
100% Brand New
Material:
PC
Quantity:
18pcs
Package Weight:
Approx.1793g/63.2oz
Package List:
1 * Pressure Testing Hand Pump with Gauge :
1 * Needle :
3 * Chromed Steel Radiator Adapter :
10 * Anode Aluminum radiator Adapter :
2 * Connector :
1 * Adapter Handle :
Note:
1. Please allow 1 3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Kupci također biraju