.

.

Mali Pečenje Lazanje Posuda je Posuda sa šankom-Poklopac - Keramičke oblik za pečenje Pogodan za korištenje u pećnici Lazanje Posuda Duboka s Postoljem i poklopcem Puretina Žara za dan Zahvalnosti Kulinarstvo-Kuhinja i Svakodnevno korištenje.

Mali Pečenje Lazanje Posuda je Posuda sa šankom-Poklopac - Keramičke oblik za pečenje Pogodan za korištenje u pećnici Lazanje Posuda Duboka

HRK 200.97

Iznos
U prilagođenom obliku

【Izvrsnu kvalitetu】Сверхпрочный, izdržljiv i kvalitetan, ovaj противень izrađen s pomoću visoke temperature procesa pečenja, a противень se mogu koristiti u peći, sigurno pećnice do 500°C. mikrovalne pećnice, hladnjaci i perilice posuđa. 【Višenamjenski】Ova žara idealno za večeru na dan zahvalnosti ili božićni domjenak.Keramički kalup za pečenje idealni su za lazanje, pečena puretina, šunke, ребрышек, govedina, pečenog mesa, skladištenje i grijanje ostatke hrane kako bi se zadovoljile dnevne potrebe kuhinje. 【Lako se čisti】Stalak za kamine podiže meso, da ne bi pala na dno posude za purana.Glatka keramika otporan na ogrebotine i lako se čisti.Možete ga koristiti stroj za pranje posuđa, koje samo treba da u svojoj kuhinji. 【Odgovarajuću veličinu】Keramički kalup za pečenje dimenzija cca (osim veličine ušiju i usana) : 13 "x 9" x 3 ".Ručke su dovoljno velike, da iskoriste i prenijeti to iz pećnice na šalter i bolji dio. 【Vez Križem Paket uključuje】1 kom. kamine sa poklopcem, 1 kom. žara, 1 kom. наметочная zube, 1 kom. mesna injektora, 1 kom. prirodni konce.

Svojstva

Kupci također biraju