.

.

Magnetni kabel za punjenje u automobilu (4-Pack 3ft/3ft/6ft/6ft) Micro USB Type C Magnetska Stopice Mobitel Žice Magnetni USB Punjač, kabel 2-u-1 Kutna Ravno 360 Okretanje smartphone Max 2.4 A za Punjenje kabel (crna)

Magnetni kabel za punjenje u automobilu (4-Pack 3ft/3ft/6ft/6ft) Micro USB Type C Magnetska Stopice Mobitel Žice Magnetni USB Punjač,

HRK 50.97

Iznos
U prilagođenom obliku

[360° i led] Magnetski kabel za punjenje u automobilu se okreće za 360 stupnjeva, i žice više ne dobiva upleten.Opremljen led pozadinskim osvjetljenjem, on lako se puni u tamnim. [Plug-free Charging] jedna instalacija magnetskih adaptera, kroz magnetsku абсорбцию može završiti punjenje, jedna ruka može raditi odvajanja.Više od jednostavne i brze tehnike punjenja štede vrijeme i više doprinose sigurnu vožnju. [Univerzalna kompatibilnost] Za većinu punjača.Opremljen magnetski krajem, koji su utikača Micro USB i Tip C. ne i za prijenos podataka.Možete prebaciti magnetska stopice za punjenje različitih uređaja. [Torbica za telefon] Nekoliko poboljšanja dizajna vanjskog izgleda, magnetska stopice glave mogu biti instalirani u većini tableta mobilnih telefona sa torbica za mobilni telefon.također djeluje bez nelagode na dlanu. [ŠTO DOBIVATE] 4 × magnetski za punjenje kabel, 4 × magnetska mikro-stopice, 4 × magnetska stopice Type-C,naše беспроблемное 18-mjesečni i ljubaznu uslugu kupaca.

Svojstva

Kupci također biraju