.

.

QXLZG Spužva za pranje suđa 3 kom. Spužva za pranje posuđa Četke za Kuhanje čišćenje alat Mekana četka za Čišćenje Kuhinjske Alate za pranje posuđa Veliko trgovina Praktičan i izdržljiv (Boja : zelena)

QXLZG Spužva za pranje suđa 3 kom. Spužva za pranje posuđa Četke za Kuhanje čišćenje alat Mekana četka za Čišćenje Kuhinjske Alate za

HRK 200.10

Iznos
U prilagođenom obliku

Fleksibilan materijal, koji ima jaka моющей sposobnost, može se koristiti ne samo za čišćenje posuđa, ali i kao toplinska izolacija podnoj.Jaka fleksibilnost, slobodan jaz, nije lako deformiraju, stabilna i izdržljiva.Upućivanje uključuje : 3 3 kom. kom. Spužva Za pranje posuđa Četke za Kuhanje Čišćenje Alat Mekana Četka za Čišćenje Kuhinjske Alate za Pranje posuđa Veliko trgovina.Spužva Za Pranje posuđa Četke za Kuhanje Čišćenje Alat Mekana Četka Alati Veliko trgovina.Lik : Fleksibilan materijal, jaka rukavica za pranje sposobnost, ne može se koristiti za čišćenje posuđa, ali se također može koristiti kao termičkog mata Jaka fleksibilnost, slobodan jaz, nije lako deformiraju, otporan je i долговеченупаковка uključuje : 3 kom.

Svojstva

Kupci također biraju